Susana Herrada: 'Hem de reclamar a Sant Cugat més vigilància a Valldoreix'

La presentació de la candidata ha tingut lloc aquest dijous a la vila


  • Comparteix:

Josep Puig, Susana Herrada i Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

Josep Puig, Susana Herrada i Josep Maria Vallès / Foto: Cugat Mèdia

La candidatura de Susana Herrada per a la presidència de l'EMD de Valldoreix per Junts per Sant Cugat ja és oficial. L'actual president, Josep Puig, li ha donat el relleu en un acte que ha tingut lloc aquest dijous a la vila i que ha comptat amb la participació de l'alcaldable de Sant Cugat per Junts, Josep Maria Vallès, i de la regidora Cristina Paraira. A l'acte també s'hi han vist moltes cares conegudes del teixit social i comercial de Valldoreix i de l'àmbit polític de Junts, entre les quals, l'exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró.

Herrada, que ha explicat que la seva carrera política es remunta a la seva participació en l'AMPA de l'escola Ferran i Clua, forma part de la Junta de Veïns de l'EMD des de 2011, primer a l'oposició i, després, a l'equip de govern. D'aquesta última legislatura, la vocal ha destacat la redefinició de la nova centralitat, els passos per a la urbanització de l'avinguda de Baixador, l'annexió de Valldoreix en el Consorci del Parc de Collserola i la instal·lació de quatre càmeres de seguretat a la vila, entre d'altres.

La vocal ha reconegut que no ha estat una legislatura fàcil i, en aquest sentit, ha fet referència a la difícil gestió de la pandèmia i a la pèrdua de la també vocal de l'EMD Elena Degollada. "Aquestes eleccions les guanyarem, per tots els valldoreixencs però, sobretot, per l'Elena", ha dit Herrada durant l'acte.

Mirant cap al futur

Respecte als projectes de futur, Herrada ha fet menció a l'ampliació de l'aparcament de l'estació de FGC gràcies als terrenys que ha comprat l'EMD a la zona; la construcció d'un teatre i d'una escola de música a la nova centralitat; la continuïtat al projecte d'avinguda Baixador i les millores del parc esportiu de la vila, entre d'altres.

Com a punts calents, pels quals considera que s'ha de treballar més, Herrada ha fet referència a la sostenibilitat mediambiental, a la mobilitat i a la seguretat ciutadana. Aquest últim, de fet, és el que va portar tant a Josep Puig com a Susana Herrada a presentar-se a les municipals de 2011. "Hem de reclamar a Sant Cugat més vigilància a Valldoreix", ha afirmat la candidata.

En resposta a les preguntes dels mitjans de comunicació, tot i que encara no ha avançat qui ocuparà el segon lloc a la seva llista, Herrada ha assegurat que espera comptar amb els actuals vocals de l'EMD, inclosa la membre del PDeCat, Lluïsa Muñoz.

Elogis dels companys de partit

L'actual president de l'EMD, Josep Puig, ha celebrat la candidatura d'Herrada, tot i que li ha recomanat que "es calci" perquè, segons ha dit, "li ve una de bona". Puig ha lamentat que la relació amb l'oposició s'hagi anat deteriorant, cosa que genera "molta adversitat" a les juntes.

Josep Maria Vallès, per la seva banda, ha descrit Herrada com "una persona incansable, que trepitja Valldoreix de dilluns a diumenge" i de qui no té "cap dubte" que serà presidenta. "Fas tanta por que totes les esquerres s'han unit per intentar guanyar-te", ha comentat en to de broma el regidor, fent menció a la "candidatura pel consens" de Juanjo Cortés.


Susana Herrada

De moment tots els vocals estem en el mateix equip i la idea és continuar treballant per Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.