El PSC obre la porta a replantejar el projecte del Ragull Centre

El primer secretari del PSC, Pere Soler, aposta per repensar la part arquitectònica del projecte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del projecte del Ragull Centre / Foto: Aquidos

Imatge d'arxiu del projecte del Ragull Centre / Foto: Aquidos

El PSC vol repensar el projecte del Ragull Centre, que planteja la construcció d'habitatge públic i privat, així com zona comercial, amb la requalificació d'un solar industrial propietat de l'empresa Ferrer. Segons el primer secretari del PSC i primer tinent d'alcaldia del govern municipal -impulsor del projecte-, Pere Soler, cal replantejar la part arquitectònica i el seu encaix a la zona, però defensa la necessitat d'impulsar propostes d'habitatge així, tot i que requereixi la requalificació de sòl industrial.

Soler ho va avançar durant l'acte de presentació com alcaldable del PSC i s'hi ha referit durant la tertúlia de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir'. El primer secretari del PSC de Sant Cugat ha recordat que es tracta d'un solar que fa 30 anys que està buit i que Sant Cugat té una necessitat per ampliar el parc d'habitatge públic.

En aquest sentit, ha defensat Soler, "no es poden negar els esforços que està fent el govern" en matèria d'habitatge. Ha posat com a exemple les modificacions urbanístiques per aconseguir sòl, el barri de Ca n'Ametller i la quinzena de pisos adquirits a través del tanteig i retracte.

En aquest mateix paquet inclou el Ragull Centre, un projecte del qual ha dit existeix una demanda per replantejar-ho, especialment sobre aspectes de la seva "arquitectura". Per això aposta per "escoltar els veïns". Tot i així, el primer secretari socialista ha defensat la seva ubicació i nega que sigui una porta oberta a altres industrials per requalificar els seus terrenys.

Per Soler, aquest replantejament no qüestiona l'acció del govern de la qual forma part, sinó que s'emmarca en un període electoral en el qual els partits han de fer "propostes de futur".




Pere Soler

El replatejament vindria més per l'arquitectura que no pas per la requalificació. L'arquitectura és modulable i hem de fer una escolta al que diguin els veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.