L'Ajuntament assegura que el projecte de masoveria urbana avança a bon ritme


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les tres parts implicades en el projecte en el moment de l'acord / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de les tres parts implicades en el projecte en el moment de l'acord / Foto: Localpres

L'Ajuntament nega que el projecte de masoveria urbana a les cases dels mestres de la Floresta estigui aturat com ha alertat aquesta setmana el col·lectiu 6 Claus. El regidor d'Habitatge en funcions, Raül Grangé, ha explicat que s'està acabant el projecte tècnic d'estructures i tots els tràmits previs a l'inici de les obres.

Grangé ha afegit en declaracions a Cugat.cat que fa dues setmanes van tenir una reunió, tant amb el col·lectiu com amb la cooperativa Sostre Cívic, on se'ls va explicar que s'ha tancat l'exterior de les cases i que s'han eliminat les escales de l'interior per deixar un espai diàfan per iniciar l'obra.

Raül Grangé

En aquests moments ja s'ha tancat l'exterior de les cases, s'han tirat totes les escales de dins i s'ha fet un espai diàfan, s'està acabant el projecte tècnic d'estructures. Aquests són tots els tràmits previs a l'inici d'unes obres.


Grangé ha explicat que al juliol es licitaran les obres i passat l'estiu s'iniciaran els tràmits per adjudicar les 12 cases als masovers. Per ara, 115 persones estan apuntades al llistat de masovers a l'Oficina Local d'Habitatge (OLH).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.