Arcadi Oliveres i Jordi Calvo promouen l'objecció fiscal avui amb una xerrada


  • Comparteix:

Oliveres és un dels ponents de la xerrada

Oliveres és un dels ponents de la xerrada

L'economista, impulsor de Procés Constituent (PC) i president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, i el coordinador i investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, Jordi Calvo, protagonitzen una xerrada a favor de l'objecció fiscal aquest dimarts, al Xalet Negre. La conferència, a dos quarts de set de la tarda, s'emmarca en la campanya que PC, Unipau, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i Cal Temerari tiren endavant per practicar l'objecció fiscal a la despesa militar en la declaració de la renda.

'Desarma els teus impostos' és el nom de la campanya engegada per aquestes entitats amb la qual Cal Temerari espera reunir un centenar d'aportacions que destinarà a la rehabilitació del seu local. L'entitat, que ha xifrat simbòlicament les donacions individuals en 84 euros, s'ha proposat doblar les 30 objeccions de l'any passat i arribar al centenar.

Cal Temerari disposa d'un espai web i un correu (contacte@temeraris.cat) perquè els interessats puguin fer consultes, a més de saber com efectuar l'objecció i destinar l'aportació al seu projecte social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.