El club cannàbic de Roquetes-Can Magí obre malgrat les queixes veïnals


  • Comparteix:

La policia ha acudit aquest dimecres al club després de rebre una queixa veïnal / Foto: Cedida

La policia ha acudit aquest dimecres al club després de rebre una queixa veïnal / Foto: Cedida

El Club Cànem Mil·lenari de Roquetes-Can Magí ha obert les seves portes aquest dimarts i les relacions tenses amb els veïns es mantenen. Des del club, el secretari de la Federació d'Associacions Cannàbiques Autorregulades de Catalunya (FEDCAC), Àngel Benito, assegura que la moratòria de l'Ajuntament no els afecta perquè tenen una llicència que es va concedir prèviament. Els veïns asseguren que l'ordre del consistori no permet que aquest local obri.

El president de l'Associació de Veïns de Can Magí, Francesc López, ha explicat a Cugat.cat que no tenen intenció de posar sobre la taula el debat si el consum de cànnabis és legal o no, sinó que simplement no volen que aquest espai s'ubiqui en un barri familiar. En referència a l'obertura del club, Lópec assegura que els responsables d'aquest local estan desobeïnt la llei, tant a l'hora d'obrir-lo com de publicitar-lo.

Francesc López

S'estan posant la llei contra ells. És una desobediència. No tenen permís per seguir amb aquesta activitat: ni per obrir, ni per publicitar, ni per seguir amb les obres.


Per la seva banda, el secretari de la FEDCAC, Àngel Benito, assegura que tenen tots els permisos en ordre i que per aquest motiu han obert.

Àngel Benito

Hem obert. Tenim la llicència des del dia 7 i la moratòria afecta només a partir del dia 9.


Benito també ha explicat que aquest dimecres la Policia Local ha acudit al local arran d'una queixa veïnal. El cos de seguretat els ha demanat els permisos, que els han estat entregats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.