La contenció davant el coronavirus cancel·la diverses activitats

Cultura, activitats socials i el mercadet setmanal se suspenen per precaució


  • Comparteix:

La carxofada solidària del Centre-Estació, suspès / Foto: Cugat Mèdia

La carxofada solidària del Centre-Estació, suspès / Foto: Cugat Mèdia

L'augment de les precaucions pel coronavirus ha suposat una cascada d'anul·lacions i ajornaments d'activitats per als propers dies. Des d'activitats esportives com les Milles de Valldoreix fins a d'altres de cultura popular, com els assajos dels Castellers de Sant Cugat. Entitats com Acompanya'm i l'Associació de Veïns Centre-Estació també han cancel·lat activitats. (Seguirà ampliació)

Milles de Valldoreix: La prova atlètica que s'havia de disputar diumenge de la setmana vinent s'ajorna fins nova data pel risc de contagi. A través de xipgroc.cat es poden retornar les inscripcions.

Castellers de Sant Cugat: Els Gausacs segueixen la recomanació de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i cancel·len els assajos i activitats els propers dies.

Carxofada: La carxofada solidària de l'Associació Veïnal del Centre Estació s'ajorna sense data.

Acompanya'm: La presentació de l'associació, on hi havia d'assistir l'alcaldessa, s'ha suspès.

Mercat setmanal: L'Ajuntament ha decidit cancel·lar el mercat setmanal almenys les properes dues setmanes.

Funcions del Teatre-Auditori aquest cap de setmana: Ni El Kanka, ni l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ni Jazzenviu actuaran aquest cap de setmana a l'equipament santcugatenc. S'hauran d'ajornar a una data encara per determinar. La trobada IT Dansa sí que té nou dia, però ja al 2021, serà el 17 d'abril.

Ateneu Santcugatenc: La programació cultural de l'Ateneu (concerts, presentacions de llibres, inauguracions d'exposicions i espectacles familiars) queda suspesa a partir d'aquest dijous, així com el mercat de segona mà previst per a dissabte.

Activitats a les piscines municipals en horari lectiu: Les escoles de Primària han comunicat que no es faran aquestes activitats durant 15 dies.

Xerrada del cicle Alternatives Energètiques Sostenibles per a la Floresta: Suspesa l'activitat de dilluns vinent al Centre Social i Sanitari.

La xerrada-debat 'Per a què serveix el feminisme?', que havia de tenir lloc divendres al Torreblanca també queda anul·lada.

Aula d'Extensió Universitària: L'entitat la junta directiva de l'entitat ha suspès totes les activitats previstes durant els pròxims 15 dies.

Activitats esportives: La majoria de competicions amb presència de clubs santcugatencs s'han suspès durant els pròxims 15 dies. Més d'una desena de clubs i els seus particulars equips no jugaran aquest cap de setmana.

Concert inaugural del 8è cicle de música sacra coral al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat, s'havia de celebrar aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.