EL COMERÇ DE CASA

Entregues de llibres de la mà de llibreries santcugatenques

El Pati de Llibres, El Celler de Llibres i Alexandria Llibres es reinventen per fer arribar llibres a casa


  • Comparteix:

Les llibreries de Sant Cugat fan entregues dels llibres a casa durant el confinament / Foto: Cugat Mèdia

Les llibreries de Sant Cugat fan entregues dels llibres a casa durant el confinament / Foto: Cugat Mèdia

Les llibreries han hagut d'empescar-se noves maneres de tirar endavant davant les restriccions per la pandèmia. El Celler de Llibres, la Llibreria Alexandria, Pati de Llibres i Abacus han posat en marxa sistemes per fer arribar la lectura als seus clients sense haver d'obrir la persiana.

Notícia actualitzada a data de 27/01/2021

Celler de llibres
L'establiment de la Rambla del Celler porta els llibres a casa. Les comandes es poden fer a través el seu web, enviant un missatge de Whatsapp al 620 66 23 22 o a través del correu elcellerdellibres@gmail.com. Fan enviaments a tot el territori nacional cobrant un petit suplement per l'enviament que pot variar depenent de la distància.

Llibreria Alexandria
La llibreria situada al carrer de Villà. Es poden encarregar comandes al telèfon 615 57 22 73 i al correu mail@alexandriallibres.com.

Pati de llibres
Els llibres de Pati de Llibres es recullen a l'estanc del carrer Santa Maria o per missatgeria. Es poden fer mitjançant la seva botiga online o enviant un correu electrònic a pati@patidellibres.com.

Abacus
La botiga Abacus també ha activat el servei de recollida Click&Collect a Sant Cugat. Es poden fer les comandes a través de la web dels establiments. L'horari de recollida és de dilluns a divendres de 9:30 h a 18:30 h.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.