EL COMERÇ DE CASA

Botigues de queviures, més a prop amb el servei a domicili

Colmados de la ciutat que fan comandes a domicili


  • Comparteix:

Autoservei Rubio és un dels colmados més històrics de Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Autoservei Rubio és un dels colmados més històrics de Sant Cugat / Font: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Botigues de queviures, colmados i aliments frescos opten també pel servei a domicili. Fem una selecció d'aquells establiments de Sant Cugat que porten les comandes a casa.

Notícia actualitzada a data de 16/12/2020

Autoservei Rubio
La botiga de queviures i aliments frescos històrica a Sant Cugat, Autoservei Rubio, fa servei a domicili. Les comandes es poden fer al correu electrònic autoservicio.rubio@gmail.com o al telèfon 93 589 04 25. L'establiment està situat al carrer de Villà, 1.

Lafuente Quilez Colmado
Bons embotits, foies, caviar, vins i conserves de Lafuente Quilez Colmado, ara també a domicili. La botiga es troba a l'avinguda Cerdanyola, 8-10 i agafa les comandes pel correu electrònic de la botiga, que és santcugat@lafuente.es.

Rebost Qgat
Conserves, embotits, pizzes, melmelades, pasta i molts altres aliments al RebostQgat, ara amb servei a domicili. A la pàgina web del rebost es pot fer directament la comanda i el pagament.

Tot Bo
Alimentació, perfumeria i neteja, vins i licors al supermercat Tot Bo, que ara ho porta a domicili. Les dues botigues de la ciutat ofereixen aquest servei, tant la de la rambla de Can Mora, 9 (93 675 42 01) com la de rambla Mossèn Cinto Verdaguer, 15 (93 250 91 74). Les comandes es poden fer via telefònica, al correu totbo@totbo.com o a través delseu web.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.