EL COMERÇ DE CASA

Menjar italià a punt per cuinar a casa

Masses, pizzes, salstes i altres productes preparats per gaudir-ne a casa


  • Comparteix:

Cuina italiana, a punt per cuinar a casa / Foto cedida

Cuina italiana, a punt per cuinar a casa / Foto cedida

El terme mig entre el menjar per endur i el supermercat és el producte preparat per cuinar a casa. Aquest és el cas de les botigues de menjar italià de la ciutat que ofereixen els seus productes per acabar de cuinar i gaudir a casa.

La Bottega
Pasta de tots tipus, pa, vi... Tots els productes habituals de La Bottega també a domicili Les comandes s'han de fer al telèfon 659 105 808 o al correu hola@labottega.cat. L'enviament és gratuït i sense comanda mínima. Les novetats es poden seguir a través del seu portal web i també a través del seu perfil d'Instagram.

L'obrador de Mezzanote
La botiga L'obrador de Mezzanote és a la Rambla del Celler, 29 dins les galeries del celler. Fa servei a domicili dels seus productes com pasta fresa elaborada artesanalment, salses, formatges, postres i pizzes entre d'altres. Cal una comanda mínima de 25 euros i els encàrrecs es poden fer per missatge de WhatsApp al 660 075 812.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.