EL COMERÇ DE CASA

Roba infantil i complements, ara també a domicili

Botigues de roba infantil de la ciutat comptem amb aquest servei


  • Comparteix:

Fotografia de la col·lecció de roba 'Anguè Anguè perdut a la Jungla Maia' / Foto: Cedida per Anguè Anguè

Fotografia de la col·lecció de roba 'Anguè Anguè perdut a la Jungla Maia' / Foto: Cedida per Anguè Anguè

Algunes botigues de roba infantil de Sant Cugat ofereixen el servei a domicili durant les restriccions. Es tracta de marques de disseny propi i comerç de proximitat amb disponibilitat de productes ecològics i dedicats a la criança.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Anguè Anguè, la roba que explica contes
Les col·leccions d'Anna Anomir, inspirades en els contes que ella mateixa escriu i il·lustra, ara també estan disponibles a domicili. Roba de cotó orgànic i produïda a tallers de la província de Barcelona. La botiga Anguè Anguè es troba al carrer Doctor Murillo i les comandes es poden fer al weu web, al telèfon 615 821 434 o al correu electrònic anna@angueangue.com.

De Mammalia
De Mammalia, amb establiment al carrer Castellví, fa enviaments a domicili a través de la seva web, on es poden comprar des d'objectes infantils, roba, complements i, fins i tot, classes online per aprendre a gestionar la criança dels fills. Les comandes es poden fer al telèfon 93 678 68 33 o al WhatsApp 722 799 318. Per a més informació, el seu correu electrònic és el demammalia@demammalia.com.

Kids&Beats
Kids&Beats del carrer Valldoreix ha posat a disposició el servei a domicili de la seva roba infantil, complements i regals per a mares. Les comandes es poden fer a través de la seva botiga en línia. El correu electrònic per dirigir-se és el hola@kidsandbeats.com i el telèfon el 93 137 52 99.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.