EL COMERÇ DE CASA

L'associació AVAN prepara activitats a domicili per a persones amb malalties neurològiques

L'objectiu és mantenir l'estimulació i l'activació de la ment des del domicili


  • Comparteix:

L'associació ha preparat diferents activitats i tallers per traslladar els seus serveis des de casa / Foto: Youtube, vídeo 'Avan arriba a casa teva'

L'associació ha preparat diferents activitats i tallers per traslladar els seus serveis des de casa / Foto: Youtube, vídeo 'Avan arriba a casa teva'

L'associació AVAN (Associació Valles Amics Neurologia) ha inaugurat una nova secció a la seva pàgina web a causa de la situació de confinament per l'estat d'alarma. Es tracta de 'L'AVAN arriba a casa', un apartat amb diferents activitats per a persones amb malalties neurològiques que té l'objectiu de mantenir l'estimulació i l'activació des del domicili.

En aquesta secció s'hi troben diferents tallers per a persones amb deteriorament cognitiu, parkinson i altres patologies, classificades per nivells i disciplines -neuropsicologia, fisioteràpia, logopèdia, teràpia ocupacional. Cada setmana, es penjaran diferents tallers amb diferents activitats, en alguns s'hi inclouen vídeos que han fet diferents tècnics per poder realitzar les activitats de manera conjunta.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.