EL COMERÇ DE CASA

Jaume Vives és el nou president de Sant Cugat Empresarial

Vives ha estat director general de Roche Diagnostics els últims 14 anys


  • Comparteix:

El nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives / Foto: Sant Cugat Empresarial

El nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives / Foto: Sant Cugat Empresarial

El president i conseller delegat de Roche Diagnòstics, Jaume Vives, ha estat escollit per unanimitat nou president de l'Associació Sant Cugat Empresarial. La candidatura de Vives ha estat l'única presentada i el seu nomenament ha estat, aquest dijous, a l'Assemblea General de l'entitat, celebrada a l'Auditori d'EsadeCreapolis. El nou president ha assenyalat que un dels objectius d'aquest mandat és 'seguir contribuint al desenvolupament individual i empresarial dels associats mitjançant conferències i debats, i fomentant el 'networking' entre els socis i l'administració pública'.

Formen part de la nova Junta Directiva presidida per Jaume Vives com a vicepresidents: Concepció Curet, de Globalmed; Juanjo Martínez, de Networkia; i Manel Farré, de Catalana Occident. Com a tresorer hi ha Juan Knuth, de Wavip; i com a secretari, Eduard Torres, de Torres Advocats. Finalment, com a vocals hi ha Eva Blanco, d'HP; Santiago Sabatés, d'Eurofragance; Olga Velasco, de Marcove; Benet Heredia, de Banc Sabadell; Joana Corominas, de Catalònia Fundació Creactiva; Joan Alsina, d'ACCESO Corporate Partners; Lluís Sisquella, de Sisquella Grup; i Sílvia Martí, de Moventia.

Jaume Vives substitueix en el càrrec a Joan Franquesa, president de l'entitat durant els últims sis anys.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.