EL COMERÇ DE CASA

El restaurant vegà Greta aterra al Mercantic per trencar prejudicis

L'establiment ofereix tapes enfocades a fer gaudir a les persones omnívores i canviar el concepte popular "d'avorrit" del menjar vegà


  • Comparteix:

Imatge de l'interior del restaurant Greta, al Mercantic / Foto: Cedida - Hugo Abad

Imatge de l'interior del restaurant Greta, al Mercantic / Foto: Cedida - Hugo Abad

El Mercantic acull un nou restaurant, Greta, una proposta 'diferent' que aposta pel menjar vegà i vol fer gaudir els omnívors i tombar prejudicis. El negoci, impulsat pel xef executiu Roger Ubach i el seu soci, Manel Bernal, treballa amb tapes mediterrànies amb un toc asiàtic i procuren utilitzar productes de proximitat, com els de Vins Noé. El xef assegura grans elaboracions estiuenques riques amb ingredients i presentacions fotogèniques. L'establiment accepta reserves i obre de dijous a diumenge de 10.30 h a 16 h i de 19.30 h a 23.30 h. Els preus de les tapes giren entorn els 8 euros amb ofertes de menús a 12,50. El menjar també es pot demanar per emportar a través de Glovo.

Ubach assegura que els darrers anys ha estat treballant en el veganisme i es mostra confiat a l'hora d'aportar receptes sorprenents fora de la tradicionalitat que trenquin la fama d'"avorrida" d'aquest tipus de gastronomia. "Venim amb molta passió, ganes d'explicar els plats i cuidar als nostres clients", ha explicat a Cugat Mèdia.

Un dels plats del restaurant

Un dels plats del restaurant / Foto: Cedida - Hubo Abad


"Us trobareu amb un servei amable, simpàtic i amb ganes de fer-se conèixer", constata. Afirma que, tenint en compte que és el principi, estan tenint molt èxit amb tot el que ofereixen, especialment torradetes treballades, tapes i postres. Posen el focus en la fermentació i l'elaboració dels plats de forma autònoma, tot i la cuina de petites dimensions que hi ha en el local que, abans, ocupava la taverna basca Urtain.

Roger Ubach té una àmplia experiència en el món de la gastronomia. Ha estudiat Direcció en Cuina al CETT de Barcelona i ha treballat al Carib, a l'Índia, als Estats Units i a les Filipines. En aquest últim país va treballar per a l'empresa Aman Resorts, on va cuinar per a diverses personalitats famoses, com Leonardo Di Caprio. L'altre soci, Manel Bernal, s'encarrega dels vins, la clientela i la sala; la seva família portava el restaurant de la ciutat La Fonda.


Roger Ubach

Els animem a que ho provin i que després treguin les seves pròpies conclusions, ja que a vegades el veganisme està molt "tatxat"

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.