Berta Aloma i Rosendo Garcia, a l'Europeu de corfbol amb la catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Berta Aloma

Imatge d'arxiu de Berta Aloma

La jugadora del Korfball Club Sant Cugat (KCSC) Berta Aloma comença avui la seva participació amb la selecció catalana a l'Europeu d'Holanda. Debutarà en partit contra Escòcia a partir de dos quarts de set de la tarda. Aloma no és l'única santcugatenca del combinat català, ja que Rosendo Garcia, entrenador del KCSC, forma part del cos tècnic de la selecció. Finalment, l'altre santcugatenc que tenia opcions de disputar l'Europeu, Xavi Navarro, ha caigut de la llista de convocats.

Comença el Campionat d'Europa de seleccions de corfbol i dos membres del KC Sant Cugat estan presents en aquesta cita amb la selecció catalana. Berta Aloma com a jugadora i Rosendo Garcia dins del cos tècnic del combinat català, que ha quedat enquadrat en el grup B juntament amb Bèlgica, Escòcia i Polònia.

El debut és aquesta tarda a partir de dos quarts de set contra el combinat escocès. La selecció catalana aspira a superar el seu millor resultat aconseguit ara fa quatre anys amb un 6è lloc.

El combinat català, 8è en el rànquing mundial, es mostra ambiciós amb l'objectiu de ficar-se a les semifinals i poder donar la sorpresa contra potències com Bèlgica i Holanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.