Inici desitjat

Imatge d'arxiu de Berta Alomà

El Korfbal Club Sant Cugat guanya (26-17) el Badalona en el primer partit de la temporada a la Primera Divisió, disputat al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. L'equip santcugatenc ha fet una gran primera part, però a l'inici de la segona s'ha vist superat pels badalonins. Al final, l'equip local s'ha refet i s'estrena amb victòria abans de rebre l'actual campió, el Vacarisses, a la propera jornada.

Victòria clara del Korfbal Club Sant Cugat davant el Badalona. Els jugadors santcugatencs han realitzat una bona primera part amb un alt nivell de joc que ha fet que marxessin als vestidors amb un avantatge de quatre punts. A la represa ha arribat el pitjor moment per l'equip local ja que els badalonins han aconseguit un parcial de zero a vuit i perdien per 13 a 16. L'equip santcugatenc ha reaccionat i ha tornat a posar-se en avantatge controlant el partit fins el marcador final de 26 a 17.

El tècnic del Korfbal Club Sant Cugat, Rosendo Garcia, es mostra satisfet pel partit.

Rosendo Garcia

Per nosaltres és un bon pas per aconseguir la classificació pel playoff. És bo començar guanyant.

La propera setmana els santcugatencs tornen a jugar com a locals, serà contra el Vacarisses, actual campió de la Primera Divisió.