El KCSC cau davant el líder

Imatge d'arxiu

El korbal Club Sant Cugat (KCSC) cau derrotat (23-13) en la seva visita a la pista del líder, el Vallparadís. Els santcugatencs han plantejat un partit seriós, però no han pogut fer res davant el conjunt egarenc.

Els de Rosendo Garcia han sortit al terreny de joc amb l'objectiu de no facilitar gens les coses als locals. Tot i això, als primers minuts, els locals han fet un parcial de cinc a zero que els ha permès distanciar-se en el marcador. Amb aquesta diferència el Vallparadís ha sabut fer el seu partit i sumar una altra victòria que encara el situa més líder, deixant el marcador final per 23-13-
El jugador del KCSC Jonathan Malo analitza la derrota a Cugat.cat.

Jonathan Malo

Aquesta derrota ens col·loca cinquens. No la podem valorar massa, perquè és l'equip que segurament guanyarà la lliga. Nosaltres hem de lluitar amb altres equips.

Tot i la derrota els santcugatencs mantenen la cinquena plaça i es mostren satisfets pel paper que han fet davant el líder. Ara el KCSC té dues setmanes de descans. I és que les seleccions catalanes sub19 i sub 21 estan preparant el Mundial d'Holanda.