El camp de futbol de Mira-sol continua sense funcionar correctament


  • Comparteix:

Diversos problemes a la instal·lació del camp municipal de futbol de Mira-sol principal motiu de queixa del president del Mirasol, Francesc Argemí. El bar tancat, les dutxes sense aigua calenta i el nul funcionament de les plaques solars són alguns dels serveis deficients.

El camp municipal de futbol de Mira-sol continua sense oferir els serveis necessaris com el bar, les dutxes sense aigua calenta o el nul funcionament de les plaques solars. La instal.lació va ser inaugurada fa pocs mesos, però no funciona com s'esperava. Francesc Argemí, president del Mira-sol, no entèn que després de la inversió feta, el funcionament sigui tan deficient.

Francesc Argemí

No entenem com després de la inversió que ha fet l'Ajuntament, els sserveis no funcionin


I atenció el fet que relatem a continuació. El protagonista de la història i autèntic culpable, segons Argemí és el Cap de serveis d'esports, Ferran Domínguez. Escoltem Argemí.

Francesc Argemí

Que vingui una patrulla de la policia local a impedir l'obertura del bar del camp és de risa


Argemí està fart de l'espera per arrenjar els serveis del camp municipal de futbol de Mira-sol. Recordem que aquesta instal.lació va ser inaugurada al setembre i que després de tres mesos els erveis necessaris no funcionen. La inversió feta per l'Ajuntament va ser de 300.000€.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.