Santcugatencs a l'estatal d'esquí


  • Comparteix:

Claudia Carreras serà a l'estatal

Claudia Carreras serà a l'estatal

Marta Palau i els germans Carreras, Claudia i Pol, inicien avui dijous el Campionat d'Espanya Absolut d'esquí alpí. La competició, que tindrà lloc a l'estació de Candantxú, es perllongarà fins dissabte.

Tres santcugatencs són, aquests dies, a Osca, a punt per participar a l'estatal absolut. Es tracta de Claudia i Pol Carreras i de Marta Palau, la representació local que aspira a tenir un paper destacat en les dues proves en que prenen part: l'eslàlom i el gegant. En categoria masculina, el santcugatenc vol millorar els registres de la temporada passada, on va acabar entre els sis primers, i situar-se al pòdium. En l'apartat femení, Palau i Carreras aspiren a ser entre les cinc primeres classificades, tot i que Claudia Carreras no descarta colar-se entre les 3 millors. Això sí, s'haurà de ser valent.

Claudia Carreras

S'obren una mica més les portes gràcies a l'estat de la neu. És un objectiu que es pot complir



Les importants nevades d'aquesta Setmana Santa han modificat sensiblement el desenvolupament d'aquesta prova. No només a nivell esportiu, sino també a nivell organitzatiu. D'entrada s'ha ajornat un dia l'inici de la competició, que havia de començar dimecres. A més, s'haurà d'estar molt pendent del temps, que pot obligar a suspendre alguna prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.