Més places pel viu l'estiu


  • Comparteix:

L'OMET ha ofert per aquest estiu més de 500 places més que l'any passat per a les activitats esportives d'estiu. En total, més de 3.300 places adreçades a nens, joves i adults, per fer esport durant els mesos de juny, juliol i setembre.

Golf, hípica, futbol, handbol o natació són algunes de les activitats que, aquells que ho vulguin, es poden fer a Sant Cugat durant els mesos d'estiu. En total són vuit activitats ofertades per les que hi ha més de 3.300 places, un 20% més que les que es van oferir el 2007. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha volgut remarcar l'oferta específica que poden gaudir els usuaris.


Xavier Amador

Hi ha una oferta molt específica, cada vegada més treballada



Hi ha iniciació esportiva, campus de psicomotricitat, un campus de golf, un casal d'hípica, un campus de formació esportiva, aprenentatge i tecnificació i les escoles esportives de juny, juliol i setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.