Millorant les instal·lacions


  • Comparteix:

Imatge de la Sala Blava amb les espatlleres noves

Imatge de la Sala Blava amb les espatlleres noves

L'Ajuntament instal·la espatlleres a la Sala Blava de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler. L'actuació forma part de les obres que el Consistori està duent a terme a diverses instal·lacions esportives de la ciutat.

La reforma ha estat pressupostada en 1352'56 euros i forma part de les obres de millora que l'àrea d'Esports està realitzant a diverses instal·lacions esportives municipals. La instal·lació de les espatlleres ha anat a càrrec de l'empresa Disseny TEA3, SL.


  • Comparteix:

COMENTARIS

El CKSC no ho ha fet públic encara aquesta instal•lació per el fet que tenim parlat amb la regidoria ampliar la quantitat d’espatlleres i l' ampliació dels miralls i això no esta fet. Parlen d’una inversió de 1400 euros no creiem que sigui com per tirar coets, això no vol dir, que la regidoria no esta fen el seu esforç en millorar la sala d’arts marcials. Esperem que aixo sigui el primer pas per dignificar la sala d'arts marcials de la ciutat de Sant Cugat

CKSC. Enviat el 18/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.