Èxit participatiu a la sisena edició


  • Comparteix:

La Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler s'ha omplert aquests dies amb 140 nens que participen a la sisena edició de les Escoles Esportives de Pàsqua. El korfball, el ciclisme i l'atletisme són les novetats que l'OMET ha afegit a aquestes estades que, edició rere edició, compten amb més participació.

Activitats poliesportives, piscina i ciclisme són les diverses activitats que els nens i nenes de P3 a 6è de primària estan practicant aquests dies.

Tot i no omplir el màxim de places ofertades, l'organització està molt satisfeta de l'augment de participació respecte altres edicions. Escoltem Eloi Safont, coordinador de les Escoles Esportives de Pàsqua.

Eloi Safont

La participació és de 137 nens i nenes. Hem pujat una mica més que les edicions anteriors. Valorem com a un èxit molt gran aquest augment que hi ha any rere any.


Enguany l'OMET ha afegit al seu programa el korfball, el ciclisme i l'atletisme per poder oferir més esports als participants de les Escoles Esportives.

L'activitat ha començat dilluns i acaba dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.