Les arts marcials marxaran de la Sala Blava


  • Comparteix:

El Club Karate Sant Cugat podria canviar d'instal·lació

El Club Karate Sant Cugat podria canviar d'instal·lació

La Sala Blava de la ZEM de la Rambla del Celler deixarà d'acollir arts marcials. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha assegurat que el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat seran reubicats en una altra instal·lació.

La falta de ventilació existent a la Sala Blava i la falta de pressupost per poder realitzar l'acondicionament de l'espai han dut a la regidoria d'Esports a buscar una altra instal·lació que aculli el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat. Xavier Amador és el regidor d'Esports.

Xavier Amador

Estem buscant altres espais alternatius que acullin aquestes dues entitats.








Ara caldrà conèixer l'opinió dels clubs implicats, el Club Karate Sant Cugat i el Club Jiu-jitsu Sant Cugat.







  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt irresponsable publicar aquest tipus de noticia, ja que si no existeix un comunicat formal a les entitats i no hi ha una altre ubicació que puguin acceptar el clubs, no poden marxar de cap lloc. Es un acte totalment mafiós amenaçar a una entitat via premsa sense fer un comunicat formal al president i convocar una reunió per negociar una altre ubicació. Si no vol fer política i dedicar-se a la extorsió que marxi, un polític te que estar per servir a la ciutadania per trobar solucions i no per l’extorsió. Això demostra la incapacitat del regidor d'esports i la seva incompetència per solucionar problemes, per nosaltres millor la dimissió.

CKSC. Enviat el 1/jul/09


Per tal de que els ciutadans puguin dir la seva en obert fa uns dies un grup al facebook per demanar una sala d'arts marcials a la sala blava. http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/group.php?gid=120061345217

CKSC. Enviat el 1/jul/09


Les activitats sí poden fer-se en aquesta Sala , només cal arreglar el sistema de ventilació que ja existeix o buscar una solució alternativa fins que es pugui fer. Seria perfecte que l'Ajuntament trobés un lloc millor, amb la possibilitat d’instal•lació de tatami fix i un sistema de ventilació adequat, doncs són 4 anys els que portem dient-li al Departament d'Esports el problema de ventilació i refrigeració de la Sala. El que m'estranya molt és que aquesta decisió es prengui sense parlar ni reunir-se amb cap de les dues entitats per que es pugui prendre una solució de consens o les entitats puguin buscar solucions alternatives i només després d’una campanya dels usuaris per que l’Ajuntament escoltés les seves peticions. La reacció de l’Ajuntament es increïble: es queixen, doncs els fem fora de la Sala sense preguntar si és el que volen, sense escoltar el que poden proposar, i que s’assabentin per la premsa. Fa només 3 mesos l’Ajuntament va instal•lar les espatlleres i alguns miralls que faltaven a la Sala Blava, i aquesta s’està utilitzant pels casals d'estiu dels nens (OMET?), per entrenaments de la Policia Local, per fe Tai-xi, Ioga, escalfaments en els torneigs de balls o gimnàstica, etc, etc.. Suposo que si la Sala no és hàbil per falta de ventilació, no es deixarà que es faci cap activitat esportiva, lúdica o social. Es precintarà una instal•lació municipal que casi està enllestida, després de quatre anys d’utilització i d’inversions, quan s’està dient per part d’Esports que falten instal•lacions i que el creixement dels Clubs ha de limitar-se per aquesta raó??? Ahir deia que encara confio en la capacitat de reacció dels nostres dirigents, i defensava el seu tarannà democràtic i la seva capacitat de diàleg. Avui no sé que podré explicar als meus companys de karate i de jiu-jitsu. Però encara ho pensó, som a temps de buscar solucions consensuades!

Lourdes. Enviat el 1/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.