Xavier Amador: 'No estic interessat en contestar les crítiques de l'oposició'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, descarta contestar les crítiques de l'oposició efectuades pel PP i ERC. Amador ha explicat a Cugat.cat que continuarà treballant amb la mateixa línia d'actuació al servei dels clubs.

Després de les crítiques del PP i ERC a la regidoria d'Esports, Xavier Amador no ha volgut replicar a aquests dos partits de l'oposició. Segons ha explicat Amador a Cugat.cat no vol entrar en un joc de rèpliques constants entre els partits polítics.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Què prepotent ets Amador. Una mica més d'humilitat!!!

Emili. Enviat el 2/jul/09


Ara ja entenc perque ha estat escollit el pitjor regidor. Si no contesta es perque no te arguments. Potser caldrá ja demanar la seva dimissió i tambe de qui el recolça.

Joan Trias. Enviat el 2/jul/09


Aixo es motiu de destitució. Qui paga aquest prepotent ?

Tonicugui. Enviat el 2/jul/09


Toni, lamentablement a aquest personatge el paguem entre tots. Amador, dimissió!

Bego. Enviat el 2/jul/09


creia que els polítics estaven al servei del poble. al servei dels ciutadans de sant cugat... quina decepció trobar confrontació amb l\'administració quan les entitats tiren endevant iniciaties sense ànim de lucre i projectes per a millorar la nostra ciutat amb la promoció de l\'esport. com és possible que un regidor d\'esports talli i obstaculitzi el desenvolupament de les entitats esportives?

carles. Enviat el 2/jul/09


Vaja, un regidor del govern que no vol contestar les crítiques de l'oposició? Així... no vol escoltar una part dels santcugatencs? És una actitud prepotent, sens dubte, sobretot perquè en el seu altíssim sou entra aquesta funció. Quina vergonya.

Tecla Valle. Enviat el 3/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.