Les instal·lacions esportives municipals, tancades fins demà per precaució


  • Comparteix:

Els camps de futbol han acumulat gruixos de neu de gairebé 20 centímetres

Els camps de futbol han acumulat gruixos de neu de gairebé 20 centímetres

Les instal·lacions esportives municipals romandran tancades durant tot el dia d'avui després del fort temporal de neu. El comitè de seguretat municipal ha pres aquesta decisió per tal d'evitar els desplaçaments innecessaris per la ciutat. Està previst que demà es normalitzi la situació i es reprengui l'activitat esportiva local.

L'Ajuntament tanca els equipaments esportius com a mesura de precaució, amb la intenció de reduir la mobilitat al municipi. Per tant, totes les activitats esportives previstes per la tarda d'avui queden suspeses. Així ho ha explicat el responsable de les instal·lacions esportives municipals de l'Ajuntament, Francesc Garcia, després de la reunió d'aquest migdia, en la que s'ha pres aquesta mesura.

Francesc Garcia

El Comité de Seguretat ha pres la decisió que totes les instal·lacions municipals romanguin tancades. Quants menys vehicles circulin, molt millor.


Demà, amb la normalitat viària ja reestablerta, està previst que es reobrin les instal·lacions esportives cobertes i, si la neu s'ha fos, també les instal·lacions a l'aire lliure.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Y los que nos podemos desplazar andando qué??? Si se quiere evitar la circulación de vehículos lo que hay que hacer es incrementar el transporte público o cortar las carreteras, no cerrar los pabellones. Digo yo.

Lourdes. Enviat el 9/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.