El voleibol i el futbol sala uneixen els IES de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una trentena de nois i noies dels IES Leonardo da Vinci, Arnau Cadell i Joaquima Pla i Farreras han participat al 2n torneig de voleibol i futbol sala organitzat per l'OMET que s'ha celebrat aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Els participants, dividits per equips, han disputat diversos partits dels dos esports i han pogut compartir una jornada amb alumnes dels altres instituts de la ciutat.

La jornada ha començat a les deu del matí. Els nois i noies s'han dividit per equips i han disputat diversos partits de voleibol. A dos quarts de dotze del migdia ha arribat el torn del futbol sala. Els 30 participants han sortit a la pista verda, situada al davant del pavelló, per disputar diversos partits de sis minuts.

La coordinadora de l'activitat, Ester Garcia, considera que el segon torneig de voleibol i futbol sala ha estat un èxit.

Ester Garcia

La valoració com sempre és positiva. La intenció és tornar-ho a fer perquè creiem que és una activitat bona per als alumnes



Els participants expliquen a Cugat.cat com s'ho han passat.

Participants

Em sembla molt bé, perquè pots conèixer gent nova i fer esport. / Ha estat bé però una mica curta. Em sembla molt bé els dos esports que s'han triat perquè poden jugar tant nois com noies.



D'aquesta manera l'OMET consolida una activitat per a nois i noies de quart d'ESO i primer de batxillerat que té com a objectiu la pràctica esportiva i l'afavoriment de la interrelació dels participants.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.