Bassó: 'Cal buscar un relleu a la presidència de la Coordinadora per a finals d'any'


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, ha explicat en la tertúlia esportiva del magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat ràdio que el seu substitut en el càrrec no ha de pertànyer a una entitat esportiva. Bassó finalitza el seu mandat a finals d'any i espera que el paper de la plataforma continui sent important a la ciutat.

Comença una nova temporada i també per la Coordinadora d'Entitats Esportives. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, afronta els seus darrers quatre mesos de mandat. Bassó ha destacat el paper que fa la Coordinadora per l'esport local.

Ignasi Bassó

No hi ha cap ciutat a Catalunya que tingui una plataforma com la Coordinadora i aquest fet és un orgull per l'esport local.


Una de les entitats que formen part de la Coordinadora és el Club Voleibol Sant Cugat. El president d'aquesta entitat, Miquel Martínez, també ha participat a la tertúlia i ha explicat quin ha de ser el model de la Coordinadora.

Miquel Martínez

Hem de replantejar-nos quin és el paper de la Coordinadora i cap a on volem avançar.


Bassó finalitza el seu mandat a finals d'aquest any. Sobre el seu substitut en el càrrec, Bassó ha destacat que el perfil del nou president de la Coordinadora no cal que hagi d'estar relacionat amb un club esportiu. De la seva banda, el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, també coincideix amb l'opinió de Bassó.

Miquel Martínez

Cal replantejar-se quin serà el perfil del nou president de la Coordinadora.



De moment no hi ha cap candidat a ocupar aquest càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.