Primer tast dels atletes a les noves pistes d'atletisme de la Guinardera


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) iniciarà oficialment els entrenaments a les noves pistes d'atletisme de la Guinardera dilluns vinent. L'Ajuntament ha recepcionat la nova instal·lació aquest dijous al matí i a la tarda l'alcaldessa, Mercè Conesa, acompanyada d'alguns membres de l'equip de govern i del CMSC han fet una visita a l'equipament. Els atletes, convocats per l'entitat, han fet un primer tast del que a partir de dilluns serà la seva nova casa.

Les pistes d'atletisme de la Guinardera han tingut presència d'atletes per primera vegada. Un cop recepcionades, membres de l'equip de govern, amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, al capdavant han visitat les pistes i han passejat per la nova instal·lació. Conesa es mostra convençuda de la inversió feta.

Mercè Conesa

Constatem que es podrà entrenar molt bé i que és un espai molt adequat. Hem fet una bona inversió.



Malgrat que encara manquen alguns detalls i diferents operaris treballen per condicionar l'espai, un centenar de membres del CMSC han pogut tastar el que a partir de dilluns serà el seu nou lloc de treball. Els atletes presents no han deixat passar l'oportunitat de fer unes carreres, això sí, per la gespa del lateral de la pista.El president del CMSC, Paco Cruces, agraeix l'esforç fet pel consistori.

Paco Cruces

Finalment ha arribat aquest dia i donem gràcies a l'Ajuntament per l'esforç fet en moments de crisi.






En acabar s'ha fet una fotografia de família amb tots els presents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.