Conesa i Llorente es comprometen a mantenir 'un diàleg i un debat obert entre entitats, clubs i Ajuntament'


  • Comparteix:

Foto: Localpres

Foto: Localpres

L'alcaldessa Mercè Conesa i la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, han manifestat publicament a través d'un comunicat, la voluntat de mantenir 'un diàleg obert i continu entre la plataforma, entitats, clubs i Ajuntament'. Durant la reunió, que han mantingut aquest dimarts al matí, també han acordat que la primera reunió del Consell Municipal de l'Esport tindrà lloc la segona quinzena de gener.

La Coordinadora i l'Ajuntament faran una proposta per crear tres comissions de treball en el nou Consell Municipal de l'Esport.
Una comissió per debatre el projecte esportiu de ciutat, que inclouria el debat sobre el model OMET, la relació entre clubs i Ajuntament i esdeveniments esportius en altres temes. Una segona comissió dedicada a instal·lacions esportives on debatre necessitats futures, manteniment i utilizació dels equipaments. I una tercera sobre economia i pressupost en què es tractaria el pressupost destinat a esports, subvencions a entitats i patrocinis.

Aquesta proposta, sorgida de la trobada d'aquest dimarts entre l'alcaldessa Mercè Conesa i la presidenta de la Coordinadora Lourdes Llorente, s'haurà de discutir amb la resta d'integrants del Consell Municipal.

A la reunió també s'ha tractat el model OMET i tant Conesa com Llorente han coincidit a manifestar que 'és un model que no està tancat, que n'hem de parlar tranquil·lament per veure, entre tots, com fem compatible els interessos dels clubs i les entitats, els dels centres educactius i de l'Ajuntament'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.