El pressupost d'esports per al 2012 augmenta un 4% per millorar els serveis i els equipaments municipals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El pressupost ordinari d'Esports per al 2012 és de poc més d'1'3 milions d'euros, un 4 % més que l'any passat. Gairebé el 90% de la partida es destina a la gestió i explotació tant d'instal·lacions esportives municipals com de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i a subvencions. Les inversions, poc més de 760.000 euros, es dedicaran en bona part a la instal·lació de la gespa artificial de la pista d'atletisme.

L'àrea d'Esports és l'única, juntament amb Serveis Socials, que augmenta la partida pressupostària. Així ho va avançar el regidor d'Esports, Xavier Tizón a Cugat.cat al febrer.

Xavier Tizón

En global és un 4% de millora. Hi ha una davallada en subvencions però hi ha un augment en inversions.



La partida que més creix per aquest any és la dedicada a les instal·lacions esportives municipals - poc més de 698.000 euros-, amb un augment de l'11% i la de serveis municipals com l'OMET - 425.000 euros - amb un increment del 9'1%. Un creixement que servirà tant per a la millora del servei que es presta com de les instal·lacions. En canvi, la principal baixada es produeix en les subvencions que es concedeixen, majoritariament, a entitats i clubs de la ciutat. Enguany, el pressupost contempla en aquesta direcció poc més de 126.000 euros, un 10% menys que l'any passat. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, fa la lectura en un altre sentit.


Xavier Tizón

Aquests diners que destinarem a la millora de les nostres instal·lacions les podem comptar com a subvencions indirectes, i així ho fem saber.




En el capítol d'inversions es preveuen poc més de 760.000 euros, bona part dels quals - uns 520.000 euros- serviran per a la instal·lació de la gespa artificial de les pistes d'atletisme. Els 240.000 euros restants s'invertiran en diversos arranjaments d'equipaments esportius municipals. L'àrea d'Esports, però, encara està estudiant quina serà la llista de prioritats a l'hora d'invertir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.