Obert el termini per sol·licitar subvenció municipal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les entitats i clubs esportius de la ciutat poden optar a les subvencions municipals fins a finals d'abril. Gairebé 40 entitats es podran beneficiar dels poc més de 100.000 euros que l'Ajuntament destinarà a ajuts. Enguany, les bases de la convocatòria d'esports introdueixen algunes modificacions. La principal novetat és l'aplicació d'un factor corrector a favor d' aquelles entitats que col·laboren amb el programa de Jocs Esportius en Edat Escolar.

Enguany la partida destinada a subvencions esportives baixa un 10% respecte a l'any passat. Les entitats, centres educatius i clubs es repartiran poc més de 100.000 euros. La principal novetat de la convocatòria d'enguany es troba en els canvis que ha introduït l'Ajuntament en les bases. Ho explica el director d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina.

Xavier Codina

Hem introduït un factor corrrector per aquelles entitats que participen en el programa d'Esport Escolar.



Les entitats esportives, a diferència d'altres entitats, no tenen convenis amb l'Ajuntament - l'únic cas és el Club Muntanyenc amb motiu de l'organització de la Marxa Infantil i la Mitja Marató- ja que reben la infraestructura esportiva, els recursos humans i els manteniments directament del consistori. Només tenen subvenció directa.

Entre 25 i 30 entitats esportives sol·liciten cada any subvenció esportiva a l'Ajuntament. El 40% d'aquestes sol·licituds correspon a clubs. El període per presentar sol·licitud finalitzarà l'últim dilluns d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.