El regidor d'Esports encoratja els equips locals a assolir els seus objectius


  • Comparteix:

Xavier Tizón en l'últim Línia Directa

Xavier Tizón en l'últim Línia Directa

Aquesta podria ser una temporada històrica per a l'esport santcugatenc ja que molts equips es juguen les pròximes setmanes l'opció d'ascendir de categoria. La setmana passada ho van aconseguir els equips sènior del Club Rugby Sant Cugat i el masculí del Junior d'hoquei herba. Aquest diumenge pot caure el tercer si l'Handbol Sant Cugat guanya el seu compromís davant la Salle Bonanova. Davant d'aquesta situació i preguntat per Cugat.cat, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, encoratja els equips santcugatencs a assolir els objectius.

A aquestes alçades de la temporada, la situació de l'esport santcugatenc no pot ser més exitosa. Els principals equips de la ciutat encaren el tram final de les seves respectives competicions, i molts, amb opcions d'accedir a una de les places d'ascens que hi ha en joc, directes o de promoció. Dues entitats ja han fet la feina, el Rugby Sant Cugat i el Junior, amb el masculí d'hoquei herba, i diumenge s'hi pot sumar la tercera si l'Handbol Sant Cugat aconsegueix la victòria. Amb aquest panorama, Cugat.cat ha preguntat al regidor d'Esports, Xavier Tizón, el que representa per a l'Ajuntament.

Xavier Tizón

És un goig per a la ciutat. Per una altra banda ens genera molta més feina que farem amb molt de gust.



Tizón encoratja els equips locals a assolir els seus objectius i assegura que, quan els projectes d'ascens siguin una realitat, serà feina de l'àrea d'Esports veure què poden fer davant les peticions dels clubs.


Xavier Tizón

Quan aquests objectius s'assoleixin ens hi posarem per veure de quina manera podem accedir als requeriments de les entitats.



Les opcions d'ascens dels primers equips santcugatencs també passen pel futbol. El Sant Cugat Esport (SCE) lluita per fer-se amb la segona plaça del seu grup que dóna dret a disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana. El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC), a tres punts del cap de la classificació, donarà guerra fins els final per aconseguir l'ascens. També el sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHCSC), a només dos punts del lideratge, es baralla pel primer lloc que porta a Primera Divisió, la segona categoria estatal. I en bàsquet, el sènior masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) que busca fer-se un forat entre els candidats a disputar el play-off per pujar. Tot això sense oblidar alguns equips B, com el Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) i el Patí Hoquei, o la UESC de tennis taula, que protagonitza un frec a frec amb el Premià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.