El rugbi i l'atletisme, protagonistes d'una nova jornada d'esport escolar a la ZEM de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Ajuntament, a través de l'OMET, organitza la cinquena jornada del curs multiesport destinada al rugbi i la 4a jornada d'iniciació esportiva dedicada a l'atletisme dissabte a la ZEM de la Guinardera. La jornada d'atletisme anirà des de dos quarts de deu fins dos quarts d'onze del matí. A continuació es disputarà la jornada de rugbi fins dos quarts de dues de la tarda.

El rugbi serà el protagonista de la cinquena jornada multiesport adreçada a nens i nenes de 2n de primària. Les quatre primeres jornades van tenir el bàsquet, el voleibol, l'handbol i el futbol sala com a esports protagonistes. Es preveu una participació d'una seixantena de participants. L'activitat tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera des de dos quarts de deu fins dos quarts de dotze del matí.
Després d'aquesta jornada, l'atletisme serà protagonista amb la quarta jornada d'iniciació esportiva per alumnes de P-5 i 1r de Primària. Els participants tindran cinc espais motrius de llançaments, salt, velocitat, resistència i relleus. La darrera edició d'aquesta jornada va comptar amb la presència d'una vuitantena de participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.