L'AXA Sant Cugat convençut de la victòria


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat rep el sisè classificat de la Primera Nacional B, l'Arenys de Munt. Els santcugatencs no poden tenir una altra ensopegada si volen mantenir-se a les places d'ascens.

La primera vegada que es van enfrontar aquesta temporada l'AXA Sant Cugat i l'Arenys la situació de tots dos equips era molt diferent. L'Arenys era el líder i els vermell-i-negres venien de debutar a la categoria amb una derrota. En aquella ocasió els santcugatencs van perdre per 4 gols a 1 i encadenaven la segona derrota consecutiva a la lliga.

Ara, 15 jornades més tard, l'AXA Sant Cugat és qui va per davant a la taula. Els vermell-i-negres són tercers amb 28 punts i els del Maresme, en canvi, són sisens amb 21 punts. Tot i així, mirant la taula cap puntuació és garantia de res, perquè ara mateix hi ha 4 equips que lluiten per la segona plaça d'ascens i els separen molt pocs punts. És per això que els vermell-i-negres buscaran aquest cap de setmana els 3 punts que els puguin situar en posició d'ascens.

El jugador de l'AXA Sant Cugat, Marc Casas, està convençut de la victòria del seu equip.

Marc Casas

Estic segur que els guanyarem. Allà vam perdre perquè tenen una pista molt dolenta


El partit es juga dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.