Mateix Olympic, diferent categoria


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta, tot i ascendir de categoria, conservarà el mateix bloc que la temporada passada li va donar l'ascens. Els florestants encararan una Nacional A en la que tindran rivals de molt nivell.

Tot i que s'hagi pujat de categoria, l'Olympic té els peus a terra i no farà cap bogeria. El bon equip que va permetre pujar de categoria seguirà aquest any, i és que conservar un bloc tan jove, tal i com explica el nou tècnic Fran Burgueño, és un 'input' molt important.

Fran Burgueño

Tenir un bloc tan jove és un èxit per a nosaltres.


Els florestants començaran la pretemporada el 25 d'agost amb només una baixa, la de José, que es retira. Una pretemporada que es farà pensant en el calendari, en un sorteig de grupque no va anar del tot bé. A banda de començar i acabar la lliga com a visitant, un fet que mai agrada als equips, el començament de temporada no és que sigui el desitjat.

El primer rival a qui s'hauran d'enfrontar és el Gasifred Atlético, un equip d'Eivissa. La setmana següent rebran la visita del Corbera, un equip que acaba de baixar de la Divisió de Plata del futbol sala estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.