Primer enfrontament a casa


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta rep aquest dissabte al CF Corbera en el segon partit de lliga. Els florestants disputen el primer partit com a locals de la Nacional A i pretenen fer de la seva pista un fortí on cap equip els pugui vèncer.

Després de l'empat a 3, de la primera jornada davant del Gasifred Atletico, els de Fran Burgueño tenen aquest cap de setmana un partit complicat. I és que tot i que juguen a casa, els florestants reben al Corbera, conjunt que es va endur el títol de la Nacional A la temporada passada, però que per raons internes no va poder realitzar l'ascens a la Divisió de Plata.
Aquest inici de lliga ha estat complicat pels florestants, ja que el primer partit davant dels eivissencs, que acaben de baixar de Plata, va ser molt dur. Ara, aquest cap de setmana, els florestants reben al campió, partit que com afirma l'entrenador Fran Burgueño, serà tan complicat com l'anterior. Només hi haurà una gran diferència, que juguen a casa, al pavellò florestà, que la temporada 2008-2009 volen convertir en un fortí.


Fran Burgueño

El partit a Eivissa va ser molt complicat. El matx davant del Corbera també té molta dificultat, però juguem a casa.


El punt que van sumar davant del Gasifred Atletico, dóna molta confiança als blanc-i-blaus per encarar la segona cita de la lliga, aquest dissabte a les sis de la tarda (18h) a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.