Esperen el primer triomf


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat vol guanyar el primer partit de la temporada davant el Marfil Santa Coloma ``B´´. Els santcugatencs debuten com a locals i esperen sumar els tres punts en joc.

Després d'empatar a 4 a la primera jornada de lliga a la pista del Ràpid de Santa Coloma, els vermell-i-negres confien en sumar la primera victòria. Els de Jaime Martínez tindran un partit complicat davant d'un filial com és el Marfil de Santa Coloma ``B´´. Els colomencs van debutar amb victòria (5-2 davant l'Arenys de Munt). Els santcugatencs confien amb l'ajuda de la seva afició per superar els del Baix Llobregat.
El jugador santcugatenc Pol Calvo, que viu la segona temporada com a vermell-i-negre, creu que el rival és un dels rivals més potents que es trobaran.


Pol Calvo

El Marfil sempre treu bons equips. Són joves, però dels millors de Catalunya



El tècnic Jaime Martínez tindrà les baixes de Carlos (tendinitis als abductors), Pau (amb un dit del peu trencat) i Enric (esquinç de genoll). El partit entre l'AXA i el Marfil es disputarà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda (17:30) al PAV-3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.