Debut a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

L'MC Sant Cugat, equip de futbol sala femení, debuta aquest cap de setmana a la lliga de Divisió d'Honor rebent el Ponys FS. Un equip jove, renovat, que encara la nova aventura a la màxima categoria del futbol català amb la permanència com a principal objectiu.

Les noies de Fran Ramos tornen a l'acció amb aires renovats: 4 jugadores han causat baixa i 4 n'han arribat de noves. Entre elles, l'Elena, una ex-jugadora de l'Olimpyc Floresta.
L'MC encara una temporada molt especial ja que és la primera a Divisió d'Honor, després que l'any passat es reordenessin les competicions i la majoria d'equips de Primera hagin obtingut plaça a la Divisió d'Honor.
Una competició de nivell, però que no espanta les santcugatenques. El tècnic, Fran Ramos, reconeix que l'objectiu és la permanència.


Fran Ramos

L'objectiu és la permanència o quedar a mitja taula. Aconseguir-ho és fàcil


El primer partit és aquest cap de setmana davant el Ponys FS, un equip fort i experimentat que les santcugatenques coneixen bé (l'any passat no les van guanyar ni en el partit d'anada ni en el de tornada).
El debut, dissabte a les 16 hores al pavelló de La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.