La victòria és possible


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta visita aquest dissabte el Vilassar de Mar. Els de Fran Burgueño, que busquen la segona victòria a la Nacional A, disputaran un matx que a priori sembla estar molt igualat.

El partit de la cinquena jornada de lliga es presenta igualat pels florestans. D'una banda, els de Fran Burgueño, tretzens a la classificació, sumen quatre punts, ja que han guanyat un partit, n'han empatat un altre i n'han perdut dos. D'altra banda, el Vilassar de Mar, que se situa catorzè amb un únic punt després d' un empat i tres derrotes.

Davant els resultats obtinguts pels del Maresme, el tècnic florestà, Fran Burgueño, creu que hi ha opcions d'aconseguir una victòria.


Fran Burgueño

És una pista molt complicada. Ells només porten un punt i ho aprofitarem perquè estan molt angoixats.


Aquest dissabte a les sis de la tarda els florestans sortiran a la pista del Vilassar de Mar a intentar aconseguir la segona victòria, i així, sortir de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.