Gran AXA


  • Comparteix:

Un AXA Sant Cugat molt inspirat supera per 3 gols a 8 el Premià de Mar, en un dels duels més destacats de la Primera Nacional B. Els santcugatencs sentencien el partit als primers instants, amb un 0 a 2 al marcador al minut 3.

Joc ràpid, dinàmic, àgil, de combinacions i, sobretot, efectiu, és el que ha ensorrat el Premià des del primer minut de patrit. Repàs sense contemplacions d'un Axa que sabia de la necessitat del triomf per acostar-se a la zona alta de la taula. El tècnic de l'equip Jaime Martínez explica les claus d'aquest enfrontament.

Jaime Martinez

Tenim més problemes amb els equips quan estan molt tancats. Amb un equip com el Premià, que juga més obert, teniem molt clar què haviem de fer


La propera jornada l'Axa rep la visita del Can Massuet, un dels conjunts més forts de la categoria tot i que la seva classificació, onzens, no ho demostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.