Protagonisme local a l'autonòmic sub-18


  • Comparteix:

Els tres santcugatencs que dijous debuten davant Castella - La Manxa

Els tres santcugatencs que dijous debuten davant Castella - La Manxa

Els santcugatencs Martí Casas i Diego Neira, que juguen al Jesús i Maria de Barcelona, inicien dijous el Campionat d'Espanya Autonòmic sub-18 a Badajoz. Castella - La Manxa i Andalusia són els dos rivals de grup de Catalunya en una competició que finalitza divendres.

Els catalans marxaran dimecres en avió cap a Sevilla, i d'aquí agafaran l'autocar fins a Badajoz. Dijous iniciaran la competició, a les 11 del matí, en el partit davant Castella - La Manxa. L'altre matx del grup serà el dia següent, divendres també a les 11, davant Andalusia.
Tenim però un tercer santcugatenc dins l'equip, el delegat Jesús Manchado, que analitza les opcions del combinat nacional.

Jesús Manchado

L'objectiu és quedar campions, però no coneixem gaire els nostres rivals



D'altra banda, el benjamí de l'Olimpyc Floresta, Pau Ruiz, també ha estat convocat amb la selecció catalana de la seva categoria. En el seu cas però, no disputa cap competició sinó que ha estat entrenant diumenge a Palau Solità i Plegamans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.