Victòria heroica

Un gol a l'últim segon del partit permet a l'AXA Sant Cugat guanyar per 3 gols a 2 el Mataró, tercer classificat de la Nacional B de futbol sala. Els santcugatencs continuen invictes el 2009 i s'afiancen a les primeres posicions de la classificació.

Els vermell-i-negres han portat el control del matx en tot moment davant un Mataró tímid i poruc. El partit ha estat marcat pels nervis i la tensió degut a la importància dels tres punts en joc. Els homes de Jaime Martínez s'han avançat amb un gol a pilota parada que quinze segons després ha estat igualat pels mataronins. (1-1)

A la segona part, un error del porter santcugatenc, David Masdeu, que ha realitzat una magnífica actuació, ha posat per davant els rivals (1-2). Com és habitual, l'AXA ha optat per jugar de cinc i ha aconseguit empatar a falta de 2 minuts per l'acabament (2-2).

El resultat no convenia a cap dels dos equips i per això els vermell-i-negres han continuat apostant amb el jugador porter. La recompensa ha arribat a un segon pel final. Una falta a la frontal de l'àrea del Mataró ha suposat el tercer, obra d'Adrià Peiró (3-2).

L'entrenador santcugatenc, Jaime Martínez analitza la situació actual de l'equip a la classificació.

Jaime Martínez

Era important guanyar avui per continuar entre els quatre primers, però crec que els enfrontaments directes decidiran els candidats al títol.

Els santcugatencs se situen, de moment, en quarta posició. La propera setmana visiten la pista de l'Arenys de Munt, equip situat a la part més baixa de la taula.