'La Tasqueta' guanya la Marató de futbol sala de La Floresta


  • Comparteix:

Any rera any, els participants mostren mol bon nivell

Any rera any, els participants mostren mol bon nivell

La 26a edició de la Marató de futbol sala organitzada per l'Olimpyc Floresta sorprèn els organitzadors pel gran nivell dels equips participants. La Tasqueta s'imposa a la final al Citron Team per 4 a gols a 1en una competició amb quinze hores ininterrumpudes de futbol sala.

Els dotze conjunts participants han practicat molt bon joc i han demostrat que any rera any aquest torneig va adquirint més rellevància gràcies a la presència de jugadors de nivell.

La Marató, organitzada per l'Olympic Floresta, és tota una tradició i atrau gent d'altres barris de Sant Cugat i fins i tot, d'altres poblacions com Rubí. El president de l'Olympic Floresta, Àngel Ruiz, destaca sobretot el gran nivell dels participants.

Àngel Ruiz

Crec que en els darrers tres o quatre anys, ha estat potser la marató amb més nivell.



Des de les nou del matí (09:00h) fins a les dotze de la nit (00:00h) tant el Pavelló de Can Llobet com la pista de l'exterior han estat l'escenari del partits, primer de lligueta i després d'eliminatòria que han deixat a 'La Tasqueta' com a campiona de la 26a edició de la Marató de futbol de La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.