L'Olimpyc suma la primera derrota de la temporada

L'Olímpyc ha perdut amb el Sant Vicenç.

L'Olímpyc Floresta deixa de ser líder de la Nacional B després de caure per 2 gols a 3 davant el Sant Vicenç. El partit corresponent a la quarta jornada de la Nacional B ha trencat la condició d'invicte de l'equip florestà que portava tres victòries consecutives.

A la quarta no ha pogut ser. Després de vèncer a Tàrrega, Sant Andreu i Salou, la primera derrota de l'Olímpyc ha estat davant el Sant Vicenç. El partit ha començat amb domini de l'Olímpyc, i al minut quatre una bona jugada ha posat l'1 a 0 al marcador. A la primera part s'han imposat les defenses, però l'equip local era qui buscava més la porteria rival. Aquesta insistència ha provocat que al minut 16 els locals augmentessin l'avantatge i marxessin al descans amb un clar 2 a 0. La segona part ha estat una història diferent. El Sant Vicenç ha sortit disposat a capgirar el resultat. El 2 a 1 al minut quatre ha encoratjat a l'equip visitant i ha fet recular els florestans. El domini del Sant Vicenç era notable i l'empat al minut 10 ha estat el preludi del 2 a 3 a quatre minuts del final. En aquest moment, l'equip florestà ha jugat amb cinc jugadors de camp, tot i que ha disposat d'ocasions, no ha pogut empatar el partit. L'entrenador de l'Olímpyc, Txema Redondo, analitza la derrota.

Txema Redondo

Hem perdut la pilota i a partir d'aquí, primera derrota de la temporada.

La propera setmana, l'Olímpyc Floresta visita la pista del Can Tito Vilanova del Camí, dissabte a les sis de la tarda (18:00 h)