La copa dels esforços


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat fa entrega de la copa, que l'acredita com a campió de la Nacional B de futbol sala la temporada passada, a l'alcalde, Lluís Recoder. Recoder destaca el treball i la dedicació del conjunt vermell-i-negre, mentre que el directiu del club, Jesús Manchado, es mostra orgullós de poder oferir a la ciutat aquest trofeu que qualifica com 'la copa dels esforços'.

L'alcalde ha felicitat als jugadors, cos tècnic, directiva i espònsor pel títol i l'ascens aconseguits. Recoder ha destacat també el valor d'una plantilla formada en gran part per jugadors de la ciutat, que ha qualificat com 'excel·lents embaixadors de Sant Cugat'.

Lluís Recoder

El fet de tenir un equip campió com l'AXA és un mirall per tots els jugdors joves.




Des de l'AXA, tant el directiu, Jesús Manchado, com el tècnic del primer equip, Jaime Martínez, han agrait la dedicació i el suport que han rebut per aconseguir aquest títol. El president ha qualificat aquesta trofeu com 'la copa dels esforços' i la senyala com un primer pas de tot el que pot arribar.

Jesús Manchado

Tenim una mitjana d'edat de 23 anys. Potser en un futur podem parlar d'un altre ascens.



L'alcalde i el club han tingut també paraules d'agraiment per l'asseguradora AXA, espònsor de l'entitat, de qui valoren la seva implicació en el projecte del club vermell-i-negre tot i les dificultats del context econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.