Excel·lent temporada dels equips inferiors de l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

El planter florestà ha fet una gran temporada

El planter florestà ha fet una gran temporada

L'infantil de l'Olímpyc Floresta cau a la pista del Manlleu per 6 gols a 3 i no pot assolir l'ascens a Divisió d'Honor. Tot i la derrota, els equips del planter de l'Olímpyc han fet una gran temporada rubricada amb l'ascens del juvenil a Divisió d'Honor.

Els blau-i-blancs ja havien aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor del conjunt juvenil el passat cap de setmana guanyant a la pista del Montcada per 2 a 5. És per això que volien una victòria dels infantils per poder tancar així una temporada espectacular i deixar tres conjunts del planter a la Divisió d'Honor, la màxima a nivell català. Però el conjunt infantil no ha pogut rubricar la seva gran temporada i ha caigut per 6 gols a 3 a la pista del Manlleu. Així doncs, l'Olímpyc Floresta tindrà dos conjunts a la Divisió d'Honor, l'aleví que va assolir l'ascens l'any passat i enguany ha mantingut la categoria i el juvenil. Infantil i cadet continuaran a la Primera Divisió.

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, molt content de la gran temporada del seu planter.

Àngel Ruiz

El juvenil ha pujat, l'infantil pels pèls, aleví i cadet han pogut mantenir la categoria. Aquest any ha sigut bo.



Ara només falta saber si el primer equip podrà aconseguir l'ascens a Nacional A. Els florestans estan a cinc punts del líder, el Can Tito Vilanova i resten nou en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.