L'AXA segueix cuer després d'una nova derrota

L'AXA Sant Cugat perd (2-3) davant el La Unión-Las Palmas a la 21a jornada del grup 6 de la Nacional A. Els vermell-i-negres han començat perdent per 0 gols a 2 però han plantat cara fins l'últim minut de partit. Amb aquesta derrota els santcugatens segueixen a l'última posició tot i que han disputat un partit menys. Les nombroses baixes de l'equip han pesat molt al conjunt.

Un gol del La Unión al primer minut ha posat les coses difícils per un AXA necessitat de punts. El segon gol, al minut 10, encara ho ha complicat més, però els santcugatencs no han perdut la cara al partit i han reduït distàncies amb un gran gol de Marc Casas al límit d'acabar la primera part. A la represa, els vermell-i-negres han sortit més forts que el rival encara que les oportunitats no s'han traduït en cap gol. Al minut 9 de la segona Marc Casas ha estat a punt d'igualar el matx, però el pal ha rebutjat el seu xut. A la jugada següent han estat els visitants qui s'han trobat amb el pal. Quatre minuts més tard, de rebot el La Unión ha aconseguit el 1 a 3 que semblava tancar el partit. Els santcugatencs han seguit buscant el gol i l'han aconseguit amb un llançament de falta a cinc minuts del final. L'AXA ha tingut opcions d'empatar i els visitants per incrementar l'avantatge, però finalment el resultat final ha estat el 2 a 3 que deixa l'AXA a la cua de la classificació. El tècnic de l'AXA, Jaime Martínez, analitza el partit.

Jaime Martínez

La valoració és positiva pel rendiment. Teníem moltes baixes i hem defensat molt bé.

El preparador vermell-i-negre lamenta les nombroses lesions que ha patit l'equip i creu que el parquet del pavelló en té part de culpa.

L'estructura del pavelló per compartir amb l'handbol no és la més bona. La salut dels jugadors és el primer.

Aquesta setmana els vermell-i-negres disputaran dos partits. El proper dijous davant el Gavà en partit ajornat i el cap de setmana davant el Club Natació Sabadell.