Repte de líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta pot deixar enrere un dels seus principals perseguidors si es capaç de derrotar el Sant Vicenç a domicili aquest dissabte. Els florestans són líders del grup 2 de Primera Nacional B i es veuen les cares amb un Sant Vicenç que és quart amb sis punts menys.

Pallejà i Salou són segon i tercer amb 44 punts i el Sant Vicenç és quart amb 43. L'Olímpyc, amb 49 punts, lidera la taula amb comoditat i té ara la possibilitat de deixar els santvicentins a 9 punts. La victòria dels de Chema Redondo suposaria un cop d'autoritat a la lliga i un dur revés a un dels seus perseguidors més immediats.

El jugador florestà Sandro Aguiló assegura que es tracta d'un partit important i que afronten el matx amb il·lusió i ambició.

Sandro Aguiló

És un partit importantíssim. L'afrontem amb ganes i il·lusió. Serà molt important.




El partit es juga a Sant Vicenç dels Horts dissabte a les cinc de la tarda i correspon a la 22a jornada de Primera Nacional B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.