L'Olímpyc deixa escapar l'oportunitat de donar un cop a la taula

L'Olímpyc no ha pogut amb el Sant Vicenç

L'Olímpyc Floresta perd (6-3) a la pista del Sant Vicenç tot i que segueix al capdavant de la taula del grup 2 de la Nacional B. Els florestans han anat a remolc durant tot el partit però ha estat en els últims minuts que els santvicentins han sentenciat el partit quan l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc a la recerca de l'empat.

L'Olímpyc ha jugat una primera part discreta en què el millor ha estat el resultat d'empat a u amb que s'ha arribat al descans. Els locals s'han avançat, però Rubén ha igualat l'enfrontament a la primera meitat. A la represa, els santvicentins s'han tornat a avançar, però aquest cop, Xaloc ha igualat de nou el marcador. El Sant Vicenç ha dominat la possessió en la major part del partit i això els ha permès avançar-se per tercer cop. En aquesta ocasió els florestans no han pogut igualar i han estat els locals qui han anotat el quart. Amb la diferència de dos gols l'Olímpyc s'ha llençat a l'atac i ha escurçat distàncies mitjançant Martí Casas, però jugant de cinc han arribat els dos últims gols del Sant Vicenç que han sentenciat el partit.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, lamenta l'ocasió perduda d'escapar-se a la lliga, però destaca que encara són els líders.

Chema Redondo

Era el moment de donar un cop a la taula. Sabíem que podia passar però seguim sent líders.

La propera setmana els florestans reben l'Esplugues, dissabte a les sis al pavelló de Can Llobet. Els espluguencs són desens amb 23 punts.