El rival de l'AXA no es presenta en no ser informat a temps del canvi de pista


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El partit entre l'AXA Sant Cugat i el Amigos de Calvià ha estat ajornat. El conjunt mallorquí intentarà sumar els tres punts als despatxos al·legant que no va ser informat del canvi de lloc per disputar el partit dins del termini oficial.

Segons la normativa, els conjunts balears han de ser notificats del lloc i hora en què es jugarà el partit dues setmanes abans. L'AXA, per la seva banda, no va enviar el canvi d'escenari del matx dins del termini i el Amigos de Calvià va avisar dijous de la seva incompareixènça. En aquests moments el partit consta com a ajornat, però els mallorquins intentaran que se'ls doni per guanyat. Una altra normativa de la Federació obliga a disputar els partits pendents abans que finalitzi la temporada i resulta que la setmana vinent es disputa l'últim partit de lliga. Per tant, els tres punts s'han d'adjudicar en aquesta mateixa setmana davant la impossibilitat del Calvià de viatjar entre setmana. La Federació decidirà, finalment, qui és el guanyador del partit i si sanciona econòmicament a un o els dos equips.

El partit s'havia de diputar al Pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix perquè al Pav-3 de la rambla del Celler hi havia la Festa-Torneig Joan Petit-Nens amb Càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.