Un sol gol separa l'Olímpyc de Nacional A


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta perd (5-4) a la pista de l'Esparreguera i deixa escapar l'ascens a Nacional A en l'últim partit de lliga. En un partit molt dur, els locals han sortit amb molta intensitat i han aconseguit remuntar el gol inicial d'un Olímpyc Floresta que ho ha intentat fins el final, fent tres xuts al pal, però que no ha pogut aconseguir l'empat i el punt necessari per mantenir el lideratge i ascendir de categoria. El Salou és l'equip que finalment puja de categoria.

L'Olímpyc s'ha trobat amb un Esparreguera entregat i orgullós que no ha regalat ni un pam de terreny. La duresa del rival, unida a la mala sort i les imprecisions han impedit que el conjunt florestà hagi sumat el punt necessari per ascendir de categoria. El gol inicial de Fernando ha estat contrarestat pels locals, que han aprofitat un final de part totalment boig.

A la represa els florestans han cercat el gol amb contundència, però ha estat l'Esparreguera el que ha marcat. Conscients que s'escapava l'ascens s'han bolcat a l'atac i han retallat distàncies fins el 4 a 3. Però novament la mala sort s'ha aliat amb els rivals. D'un xut al travesser del capità Xaloc Rion ha nascut la jugada del cinquè gol local. Al final, derrota per la mínima i l'ascens haurà d'esperar. El president del club, Àngel Ruiz, assegura que és un cop dur.

Àngel Ruiz

Et quedes fotut perquè hi ha molta feina darrere. Ha sigut una llàstima, no ens ho mereixíem. No teníem el dia i se n'ha anat en orris.





Amb aquesta decepció els florestans tanquen la temporada i la vinent tornaran a lluitar per ser equip de Nacional A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.